lat

Kоцкар: Влада преварила раднике Фијата


ПОДЕЛИТЕ:

Демократска странка огласила се и данас поводом протеста радника Фијата, који су из Крагујевца дошли за Београд и блокирали аутопут код Сава центра.

„Радници се боре за своју будућност, имају право на то и треба их подржати. Нисам сигурна да ли су оптужбе Ане Брнабић на њихов рачун више смешне или увредљиве, али свакако јесу за осуду. Не треба радницима Влада која ће да састанчи са њима до изнемоглости, у 101 рунди преговора, већ Влада која ће да се бори за њих и да им омогући пристојне услове рада и живот у нормалној држави, у којој владају закони, а не корумпирани и криминални режим. Сви обесправљени радници, укључујући и раднике Фијата, могу да рачунају на нашу подршку,“ истакла је портпаролка Демократске странке Алиса Коцкар.

Портпаролка демократа подвукла је и да је од огромне важности да детаљи договора између државе и Фијата буду коначно објављени јер ћемо, тек када јавности буду доступни сви детаљи уговора, знати шта раднике у Крагујевцу очекује у наредним годинама и како да их заштитимо.


Информативна служба Демократске странке

ПРАТИТЕ НАС

Постани члан

КАТЕГОРИЈЕ