lat

Каменоване просторије Демократске странке у Краљеву


ПОДЕЛИТЕ:

Просторије Демократске странке у Краљеву биле су на мети напада, када је непознато лице каменом разбило стакло са ликом Зорана Ђинђића на улазним вратима. Срећом, у датом тренутку није било никога у просторијама, тако да нико није повређен, а инцидент је убрзо пријављен полицији.

Број слика: 2

ГАЛЕРИЈА СЛИКА

Још увек нисмо добили никакву повратну информацију из полиције, а одговорнима поручујемо да неће успети да уплаше демократе и тако их натерају да одустану од борбе за достојанствен живот у Србији," изјавио је Вукомир Митровић, председник Градског одбора Демократске странке Краљево.

У друштву у ком режим не само да не спречава, већ и отворено подржава насиље од стране појединаца и организованих група под контролом самог режима, застрашивање и физичко насиље постају део наше свакодневице. Режим Александра Вучића настоји да уништи не само опозицију, него и свакога ко се усуди да слободно говори о проблемима грађана, па се тако појединци склони насиљу осећају охрабреним да спроводе терор грађана на нашим улицама. То је за Демократску странку неприхватљиво.

"Демокатска странка инсистира на томе да се открије идентитет непознатог лица или непознатих лица која су напала просторије Демократске странке у Краљеву у што краћем року и да она одговарају за своје поступке. У супротном, још једном ће бити послата јасна порука да је режим Александра Вучића прешао са дискредитације и ускраћивања права на пуноправно учешће у политичком животу на отворену примену насиља и да нико у Србији није безбедан," закључио је Митровић.

Информативна служба ДС

ПРАТИТЕ НАС

Постани члан

КАТЕГОРИЈЕ