lat

Изабрани учесници и учеснице финала ''Беседа у Зоранову част'' 2017.


ПОДЕЛИТЕ:

"Да млади људи не би одлазили у свет, потребно је да свет доведемо у земљу"

Број слика: 1

ГАЛЕРИЈА СЛИКА

Демократска странка и Фондација др Зоран Ђинђић у знак сећања на првог демократског премијера Србије и председника Демократске странке др Зорана Ђинђића организују дванаесто такмичење "Беседе у Зоранову част", које се одржава на тему "Да млади људи не би одлазили у свет, потребно је да свет доведемо у земљу".

На полуфиналном такмичењу младих беседника и беседница, одржаном у недељу, 5. марта 2017. године у Пан Театару Београду, изабрано је осморо најбољих који ће се такмичити у финалу овогодишњих "Беседа у Зоранову част":

· Анастасија Марјан (Београд - Обреновац)
· Данило Лучић (Нови Сад)
· Данило Миленковић (Ниш)
· Јелена Марић (Ужице)
· Милица Стојковић (Крагујевац)
· Никола Масал (Београд - Гроцка)
· Марина Радовановић (Голубац)
· Стефан Стојковић (Нови Сад)

Полуфинално такмичење ''Беседа у Зоранову част'' 2017. Квалитет беседа, оригиналност извођења, јасност поруке и реакцију публике оцењивао је стручни жири који су чинили: помоћница главног уредника НИН-а Весна Малишић, новинарка Тања Њежић, глумица Тијана Јанковић, члан УО Фондације др Зоран Ђинђић и координатор Центра ресорних одбора ДС Слободан Милосављевић, потпредседница Демократске странке Тамара Трипић, народна посланица Маја Виденовић и народни посланик и председник Градског одбора ДС Београд Балша Божовић.

Финале "Беседа у Зоранову част" биће одржано 12. марта 2017. године у Београду.

Демократска странка и Фондација др Зоран Ђинђић се захваљују свим девојкама и младићима који већ дванаесту годину за редом потврђују да су идеје Зорана Ђинђића инспирација за будућност.

ПРАТИТЕ НАС

Постани члан

КАТЕГОРИЈЕ