lat

Ин мемориам: СВЕТОЗАР БУКВИЋ (1958-2020)


ПОДЕЛИТЕ:

Дугогодишњи истакнути активиста и члан Главног одбора Демократске странке Светозар Буквић (1958) изненада је преминуо данас у Кули.

Буквић је годинама био један од носилаца свих страначких активности у Кули и читавој Војводини, а предано је обављао и најважније дужности у локалној самоуправи и покрајинским институцијама. Био је председник Општинског одбора Демократске странке у Кули, председник општине Кула и посланик у Скупштини Војводине, а у последњих седам година је радио у Покрајинском секретаријату за привреду и туризам.

Познат као спортиста и просветни радник "старог кова", све поверене послове и дужности обављао је предано, одговорно и савесно, по чему је био познат у свом Липару и Кули, као и у самој Демократској странци. Његов одлазак представља велики губитак за локалну заједницу и организацију Демократске странке у Кули и Војводини. Прерана смрт Светозара Буквића несумњиво представља највећи губитак за његову породицу - супругу и троје деце - којој Демократска странка овим путем упућује изразе најискренијег саучешћа и подршке.

Место и време сахране Светозара Буквића биће накнадно одређени.

ПРАТИТЕ НАС

Постани члан

КАТЕГОРИЈЕ