lat

Градски одбори ПСГ, ССП, НС и ДС у Шапцу најоштрије осуђује таргетирање младих суграђана


ПОДЕЛИТЕ:

Градски одбори ПСГ, ССП, НС и ДС у Шапцу најоштрије осуђује таргетирање наших младих суграђана, од којих је једно и малолетно лице, од стране Српске напредне странке на њиховим најновијим флајерима који су данас осванули у нашем граду.

Пропагандни материјал у форми потернице постао је уобичајено средство којим се напредњаци служе како би дискредитовали и застрашили грађане који  не желе да криминалци одлучују о нашем граду. Овако опасним понашањем представници политичког крила организованог криминала отишли су корак даље и мету на челу нацртали малолетном лицу.

Бахатост, бескрупулозност и примитивизам валстодржаца и њихових мафијашких шефова демонстрирана је овим срамним чином.

Осокољени посетама Данила Вучића, за кога је познато да је јако близак криминалним клановима и изостанком реакције полиције и правосуђа у вези са дешавањима на мосту на Сави, шабачки напредњаци и даље прете и шиканирају грађане, покушавајући да опробаном тактиком од жртава праве џелате, а од џелата жртве.

Питамо представнике надлежних институција, јер знамо да међу њима и даље има часних појединаца, зашто дозвољавају да се овакве ствари дешавају? Шта треба да се деси како би радили посао за који су плаћени нашим новцем? Зар после свега што се дешавало, након напада на грађане багером, чекићима и моткама могу мирно да спавају зањући да је мета мафије постало и малолетно лице, нечије дете?

Упозоравамо представнике надлежних институција да нечињењем постају саучесници у злочину против грађана чија су права и безбедност дужни да штите. Ови злочини неће застарети, јер нећемо заборавити.

Одговараћете!

Градски одбор Демократске странке Шабац

ПРАТИТЕ НАС

Постани члан

КАТЕГОРИЈЕ