lat

Градски одбор Демократске странке поздравља одлуку Адвокатске коморе у Шапцу


ПОДЕЛИТЕ:

Градски одбор Демократске странке поздравља одлуку Адвокатске коморе у Шапцу да привремено обустави рад као и препоруку упућену Адвокатској комори Србије.

Грађани који не подржавају корумпирани режим, који се не мире са чињеницом да Србијом данас управља организован криминал, охрабрује овакав одлучан став Шабачких адвоката.

Режим Александра Вучића већ готово читаву деценију отежава живот грађана Србије. Овог пута у питању је 250 000 хиљада породица који су тужили банке због противзаконитог обрачунавања и наплате обраде кредита. Kао и у случају Рио Тинта, режим је поново стао на страну крупног капитала, овог пута банкарског, а на штету интереса обичног човека. Додатно је понижавајућа чињеница да нас режим док све то ради, путем контролисаних медија убеђује да живимо у златном добу и да је Србија шампион у свим областима, па и у економији.

Демократска странка позива и друга струковна удружења, синдикалне организације и све грађане да иступе против преваре и пљачке како би зауставили мафију на власти и вратили грађанима отете институције и државу.


Информативна служба Демократске странке

ПРАТИТЕ НАС

Постани члан

КАТЕГОРИЈЕ