lat

ЕУ због катастрофалне политике режима разматра поновно увођење виза


ПОДЕЛИТЕ:

Грађане Србије узнемирила је вест у којој се наводи да би нам поново могле бити уведене визе за улазак у државе ЕУ.

Демократска странка већ годинама упозорава на то да режим Алексадра Вучића разара српско друштво и да се поништавају све демокртаске тековине и напори да се од Србије направи уређена, европска држава. Док Вучић путем строго контролисањих, режимских медија шири лажну слику о томе како је од Србије направио силу коју читав свет уважава, истина је да смо постали црна тачка Европе по питању организованог криминала и корупције.

Kада снима предизборне спотове преко којих поручује да смо по ко зна који пут победили корону, грађани Србије се разбољевају и умиру више него на било ком другом месту у Европи. Упоредо са трагикомичним јавним наступима у којима говори како га се плаше амбасадори великих сила, отвара се дебата у институцијама ЕУ на тему поновног увођења виза грађанима Србије. Надамо се да институције ЕУ због катастрофалне политике Александра Вучића неће казнити грађане Србије тако што ће им поново бити уведене визе.

Грађани Србије су жртве мафијашког режима који ради апсолутно све супротно од онога што пропагандом представља да ради. Узрок проблема нашег друштва, а потенцијално и читавог региона, је режим Александра Вучића. Због тога приоритет свих друствених актера којима је јавни интерес у првом плану, мора бити да Србију ослободимо организованог криминала који ју је узурпирао, како би вратили наду грађанима да је нормалан, безбедан и добар живот у Србији могућ.

Информативна служба Демократске странке

ПРАТИТЕ НАС

Постани члан

КАТЕГОРИЈЕ