lat

ДС Врачар: СНС је претворила службу општине у сервис партије


ПОДЕЛИТЕ:

Реакција на наводе у новинама НОВА од 23.05.2022.

У тексту у новинама Нова изнета је потпуна неистина од стране страначког послушника СНС Андреје Маринковића, да је и у време власти Демократске странке било фиктивно запослених радника у ГО Врачар, какав је данас случај у свим јавним предузећима широм Београда. То је, нажалост по ово друштво, чист продукт Српске напредне странке, а на тај начин су службе општине претворили у сервис партије. Тако награђују, или уцењују своје страначке послушнике, а све на штету буџета и грађана који све то плаћају и није дотични Маринковић једини врачарски напредњак који је примао плату и није долазио на посао, таквих је, нажалост на десетине напредњака у општини Врачар који се виртуелно воде по спратовима и у систематизацији радних места.

Разлика између кадрова Демократске странке и Српске напредне странке је и више него очигледна. Разликују нам се приоритети, мотиви и политике. Демократска странка је увела модеран и ефикасан начин руковођења општином Врачар - уведени су сви ИСО стандарди, управа је била на услузи грађанима и са оптималним бројем запослених.

Свеопшта деградација је почела напредњачким отимањем Врачара 2016. године и праксом присвајања буџетских средстава за приватне прославе и догађаје. Од тада, СНС не престаје да шокира и вређа све нас на Врачару. Уместо бриге о стандарду грађанки и грађана и квалитету њиховог живота, у фокусу њиховог бављења “политиком” је лично богаћење, ситне политичке смицалице и уцене којима грчевито бране функције. Грађанке и грађани Врачара су на протеклим априлским изборима, као и на свим изборима од 2012. године изрекли недвосмислен суд о њиховом минулом раду, политици и методама владања. Упркос свим притисцима и манипулацијама којима су прибегавали, доживели су изборни дебакл. Ни то их није бар на тренутак натерало да застану и преиспитају своје деловање, већ су почели и међусобно да се обрачунавају.

Демократе ће се обратити и МУП-у поводом навода дотичног да је на Врачару пријављено преко 3.000 лажних Врачараца и инсистираћемо докле год се не утврди пуна истина о овом организованом скандалу, односно, док се не открије и последњи спорно пријављени “Врачарац”.

Локални избори ће се одржати најкасније за две године, а до тада ћемо “очистити” Врачар од лажно пријављених грађана. Грађанке и грађани Врачара знају ко говори истину и између чијих речи и дела нема разлике. Демократска странка је увек била избор број један на Врачару и тако ће бити на предстојећим локалним изборима. Захвални смо на томе и спремни смо да преузмемо одговорност за вођење општине на начин на који нас обавезује прошлост и налаже будућност.

Информативна служба
Општинског одбора ДС Врачар

ПРАТИТЕ НАС

Постани члан

КАТЕГОРИЈЕ