ћир

DS Ruma: Aktuelna vlast predstavlja tuđe rezultate kao svoje


PODELITE:

Predsednik opštine Ruma Slađan Mančić ni u svom trećem mandatu ne propušta priliku da za svaki problem na koji se građani požale optuži Demokratsku stranku. S druge strane, kada pred kamerama svečano otvara projekte koje je započela, a mnoge i privela kraju ista ta Demokratska stranka, predsednik opštine zaboravi da je spomene i uspehe pripisuje samo sebi.

Pre nekoliko dana otvorene su nove kotlarnice za daljinsko grejanje, što je takođe projekat započet u vreme dok je u vlasti učestvovala Demokratska stranka, koji je Mančiću bilo malo dva mandata da ga završi, a za koji zasluge pripisuje isključivo sebi. Hvali se besplatnim vrtićima, a zaboravlja da ne bi imalo šta da bude besplatno da neko, pre Mančićeve ere, nije te vrtiće sagradio.

Za građane Rume dobro je što se budžet puni iz poreza jer su stanovnici Rume zaposleni i žive od svojih zarada. Kada govorimo o tome, ne treba zaboraviti činjenicu da je industrijska zona formirana i opremljena upravo u vreme Demokratske stranke i da su vrata investitorima otvorena i zahvaljujući Demokratskoj stranci.

Na mnogo toga bismo još mogli da podsetimo predsednika opštine, pa i na to da je pred kamerama Radio-televizije Vojvodine svečano u svoje redove primio nekada prvog čoveka Demokratske stranke u Rumi, te da njega direktno može da pita za sve nedoumice koje ima vezano za takozvanu "bivšu vlast".

 

Opštinski odbor Demokratske stranke Ruma

PRATITE NAS

Postani član

KATEGORIJE