lat

ДС Прокупље осуђује одлуку о гашењу Спортског центра


ПОДЕЛИТЕ:

Градски одбор Демократске странке Прокупља, оштро осуђује одлуку напредњачке власти да ликвидира Спортски центар, установу која је симбол града, наводи се у саопштењу овог одбора.

Да ли се питају где ће да тренирају деца Прокупља, јер њихова су сигурно већ у другим градовима, уколико поклоне Спортску халу „Др Зоран Ђинђић“ која је једини спортски објекат у граду. И шта је са базеном, Соколаном, одмаралиштем на Белом Камену, које је као и Спортска хала направљено после 2000. године, у време које сада на сва уста пљује неспособна напредна господа.

Како сте успели да од установе која је 2012. године имала 34 милиона прихода доведете до свега три милиона и да кажете да је у питању „неекономично пословање“. Је ли претходна, или ваша власт крива за то неекономично пословање?

У име грађана Прокупља питамо их да ли имају барем мало стида и срама и да ли међу њима има неко здраве памети да им каже да уништавају све што је икада створено?

Са овом и оваквом влашћу у последњих десет година ми се вратоломном брзином враћамо не у деведесете године прошлог века, не у средњи век, већ у праисторију, живот у колибама које ће нам једино остати након свих ненормалних потеза неспособњаковића који управљају нашим парама.

Мало је што не знају шта ће са ЈКП „Хамеумом“ који су ОНИ створили, већ, изгледа да им је то задатак, желе и све друге установе и предузећа да угасе, а све је кренуло од Градске апотеке коју су лично СНС грамзивци уништили.

Да ли ви знате да ће због ваше накарадне политике људи остати без посла и шта сте сем, што гасите радна места учинили да живимо боље?, пита се Градски одбор Демократске странке у Прокупљу.

Извор: Југмедиа.рс

ПРАТИТЕ НАС

Постани члан

КАТЕГОРИЈЕ