lat

ДС Пећинци: СНС због рејтинга излаже опасности грађане Пећинаца


ПОДЕЛИТЕ:

Општински одбор Демократске странке Пећинци оштро осуђује сутрашње окупљање грађана у Дому културе у Пећинцима, које организује Српска напредна странка.

У овом тренутку општина Пећинци има најгору епидемиолошку ситуацију у Срему и демократе сматрају да је неодговорно организовано доводити грађане на политичке скупове, а посебно када се зна да је план да се из сваког насељеног места аутобусима доведе бар по тридесет грађана, односно, око петсто људи.

Покушај да се сутрашњи политички скуп под притиском Александра Вучића прикаже као спонтано окупљање мештана који ће поздравити званичнике у посети индустријској зони не може имати успеха када се људи довозе аутобусима и када су сви у паничном страху од ковида јер се дневно потврди по 20 нових случајева, и то у месту од свега 19.000 становника. Демократе упозоравају да ће оваквим неодговорним понашањем бити доведено у питање здравље свих мештана општине и шире и позивају надлежне да спрече овај скуп, а грађане охрабрују да се вакцинишу, придржавају мера и одупру притисцима режима Александра Вучића.

 Информативна служба Покрајинског одбора Демократске странке

ПРАТИТЕ НАС

Постани члан

КАТЕГОРИЈЕ