lat

ДС Чукарица: Промоција књиге Веселина Шљиванчанинa увреда за Чукарицу


ПОДЕЛИТЕ:

Општински одбор Демократске странке Чукарица се придружује апелу Иницијитаве младих за људска права поводом срамног догађаја који је нашу општину понизио. 

Најоштрије осуђујемо промоцију књиге Веселина Шљиванчанина у заказаном за 13. октобар у Културном центру Чукарице. Рехабилитација осуђених ратних злочинаца има за циљ рехабилитацију политике која је довела до њих, јер је управо та политика корен целокупног режима. Јавни простор се уступа недопустивим актерима који су осрамотили и Србију и Југославију. 

Тријумфализам и хистерија режима поводом срамне пресуде Орићу јесте само јасан портет једног ужасног лицемерја који слави сопствене злочинце а жртве су само монета за поткусуривање. Српски националисти никада нису нити ће икада бити „заштитници“ Срба већ искључиво саучесници у њиховом страдању. 

Наша општина није и неће бити асоцирана са ратним злочинима, она је отворена за све људе, окренута према добрим међуљудским односима и сарадњи. Овакве ствари се никада неће више поновити, зато што победом Демократске странке са њеним партнерима, СНС никада више неће засести на леђа грађана Чукарице.

Информативна служба ДС

ПРАТИТЕ НАС

Постани члан

КАТЕГОРИЈЕ