lat

Десет година непотизма, корупције и криминала


ПОДЕЛИТЕ:
Andrej Nihil

Ових дана се навршило пуних 10 година "брже, јаче и боље" власти СНС-а. Србија стагнира на свим пољима, а Београд је претворен у запуштени инвеститорски полигон у којем једино функционишу непотизам, корупција и криминал.

Зграде се урушавају, а стара здања и симболи града се руше зарад инвеститорских квадрата. Превоз је на респиратору, комунални неред цвета попут плантажа у Јовањици, колектори запушени, поплаве су након сваке кише, а нови градоначелник Шапић нам бесрамно поручује да ће поставити саобраћајне знакове да бисмо могли да обиђемо проблеме или да не излазимо из кућа када пада киша. Београд не заслужује оваква понижења. Београд заслужује да му се врати достојанство и стари сјај европске престонице.

Зато Демократска странка, која је данас најчвршћи БеДем одбране од оваквог деструктивног режима, не само да осуђује напредњачки системски вандализам, већ одлучно поручује да ће се стручношћу и знањем најенергичније одупрети оваквом режиму. Борићемо се за реализацију политика које ће бити у интересу свих грађанки и грађана Београда, како бисмо заједно вратили Београд на мапу европских метропола.

Информативна служба ДС

ПРАТИТЕ НАС

Постани члан

КАТЕГОРИЈЕ