lat

Демократска странка уз Шапчане


ПОДЕЛИТЕ:

Упад батинаша Српске напредне странке на седницу Градске изборне комисије у Шапцу и све оно што се потом догађало, само је још један доказ да странка Александра Вучића није политичка организација, већ својеврсна машина за отимање власти.

Насиље је иманентно Српској напредној странци и заједно са корупцијом представља најважнији метод њихове борбе за власт и моћ. Синоћ су то на својој кожи осетили чланови изборне комисије и функционери локалне самоуправе у Шапцу, а пре њих локални функционери и опозициони активисти у многим другим градовима и општинама широм Србије.

Демократска странка још једном указује на то да су неповољне оцене стања и политичких процеса у Србији у новом извештају Европске комисије, нажалост, потпуно основане. Штавише, избори у Шапцу и физички насртаји власти на грађане показују да је стање још горе него што је наведено у извештају. Због свега тога, борба за одбрану Шапца од синоћ више није политичка борба, нити питање бојкота и учешћа на изборима, па чак ни одбране локалних институција, већ одбрана елементарног људског достојанства и нормалности. У тој борби је Демократска странка уз шабачког градоначелника Небојшу Зеленовића и све Шапчане који већ месецима трпе отворени терор режима Александра Вучића.

Информативна служба Демократске странке

ПРАТИТЕ НАС

Постани члан

КАТЕГОРИЈЕ