lat

Демократска странка осуђује претње Милојку Пантићу


ПОДЕЛИТЕ:

Демократска странка оштро осуђује некажњен говор мржње, распиривање шовинизма и отворене претње које Војислав Шешељ упућује честитим и храбрим појединцима који се не устручавају да изразе јавно неслагање са свим погрешним, штетним и безумним што су нам Шешељ и његови настављачи у стварност и политички живот унели.

Дугогодишње толерисање силеџијског понашања и фашистичке технологије производње непријатеља већ је исувише ову земљу и грађане погађало. Законски кажњиво, морално неприхватљиво, људски недостојно постаје политички подржавано и заштићено. Не смеју више сви слободоумни бити таоци мржње и нехуманости Шешеља и његових политичких покровитеља.

Грађани Србије шокирани су претњама осуђеног ратног злочинца Војислава Шешеља које је упутио новинару Милојку Пантићу. С обзиром да је познато да Војислав Шешељ све ради по диктату Александра Вучића, очекујемо да Александар Вучић осуди овакве изјаве свог политичког оца и ментора. Још увек је свеже сећање на стравичне претње Шешеља упућиване премијеру Зорану Ђинђићу и Вучића Славку Ћурувији које су на жалост остварене, као и безумност, примитивизам и застрашујућа агресивност којом се Војислав Шешељ односио према потпредседници Демократске странке Александри Јерков.

Смрт и разграђивање као обележје и појавни облици погрешне политике морају заувек нестати. То се неће догодити све док се правим именом не назову кривци и приведу правди. Измишљање случајева и нуђење лажних доказа о наводној кривици политичких неистомишљеника, што систематски ради Александар Вучић штитећи своје и недела ратног хушкача и злочинца само нас удаљавају од демократског и цивилизацијског поретка.

ПРАТИТЕ НАС

Постани члан

КАТЕГОРИЈЕ