lat

Демократска омладина: Плагијатору Синиши Малом поручујемо - срамота траје вечно!


ПОДЕЛИТЕ:

Пре свега, као Демократска омладина, желимо да се захвалимо Одбору за професионалну етику Универзитета у Београду, јер је на крају стао на страну истине. Такође је послао поруку свим младима да њихове дипломе које су зарадили залагањем и учењем нешто вреде. Храброст Одбора је велика, јер знамо да су трпели притиске од стране представника власти.

Плагијаторство је крађа и Синишу Малог треба да буде срамота што је украо туђ интелектуални рад. Исто је да ли крадете нечији новац или интелектуалну својину. Одбор је такође показао да постоје какве такве институције у Србији и да се бахато понашање уз велики притисак медија и јавности кажњава.

Оно што Демократска омладина очекује јесте да и полиција и Скупштина и Влада и све друге институције увек поступају као Одбор за професионалну етику Универзитета у Београду у овом случају и тако дају наду младима да ће владавина права у овој земљи једном постати правило, а не изузетак.

Надамо се да ће се и друге институције охрабрити да свој посао обављају часно, поштено и професионално и покажу СНС-у да бахатост у овој земљи никада неће победити. А Синиши Малом, плагијатору, поручујемо: Срамота траје вечно!

Бранка Вуковић, чланица Демократске омладине

ПРАТИТЕ НАС

Постани члан

КАТЕГОРИЈЕ