lat

Чомић: Да се људи, догађаји и ствари врате одакле су и потекли - у ДС


ПОДЕЛИТЕ:

Кандидаткиња за председника Демократске странке (ДС) Гордана Чомић поручила је данас да се кандидује не да нешто буде, већ да ради, “кандидујем се за одговорност, а не добре намере”.

Ми демократе не одустајемо од циља пред нама који је толико велики да је сваки наш напор недовољан, рекла је Чомић, "пред нама је велики посао освајање слободе медија, независних инстуције, људи."

Та борба освајања и чувања слобода је наш природан посао, рекла је Чомић.

Време нам је за све послове изборне трке за Србију на изборима 2020. године. Уверимо људе да умемо да водимо и створимо мозаик Србије 2020. године, рекла је она.

Данима сви говоре - “шта радите демократе, шта ће бити код вас, шта ће бити са нама”. Ови избори у ДС су окври и рам за државне изборе 2020,, нагласила је Чомић.

Ово је алат, ДС, машина промена , а мотор промена су људи Србије и грађани гледају нашу утакмицу, са правом сумњичави и неповерљиви, оценила је Чомић и навела да је пред странком 18 месеци кампање, отварање странке за нове људе.

Привржени смод емократском договору, савезу са свима, спремни да улошимо знање градитеља коалиције. Спремни смо да се саберемо, сви ми сада са нама бившима, за нас будуће, рекла је Чомић. 

Кад знамо да у Србији излази 3,7 милиона људи, наше питање је ко ће и чиме залужити њихов слободан глас на изборима 2020. године? За очекивање тих људи се боримо, рекла је Чомић.

Наш предлог да годишњицу ДС дочекамо сабрани и окупљени, то смо дужни Србији, да се догађаји, људи и ствари врате на место одакле су потекли, у ДС, рекла је Чомић. 

ПРАТИТЕ НАС

Постани члан

КАТЕГОРИЈЕ