lat

Божовић: Забринут сам за здравље станара Бристола


ПОДЕЛИТЕ:

Веома сам забринут за здравље станара хотела Бристол. Неколико пута сам успео да одложим штрајк глађу, у договору са њима мислећи да ће институције попут заштитника грађана реаговати, овога пута нисам успео да их одговорим. 18. дан су без струје.

Број слика: 1

ГАЛЕРИЈА СЛИКА

Страхујем за њихово здравље које је нарушено последњих 18 дана без струје посебно али последњих годину дана траје ово малтретирање. Од 1991. су овде. 28. година живе у нехуманим условима за живот. Апелујем на надлежне органе да хитно реагују и реше овај проблем.

Уредно су све плаћали, сваку собу, сваки рачун за струју, обезбеђени су станови за њих које Министарство одбране неће да им да.

Не знам шта да вам кажем, урадио сам све што сам могао. Овде има људи који су срчани болесници, који немају јак организам који може да поднесе такав шок какав је штрајк глађу. Молим све вас, представнике медија, да помогну овим људима... Министарство одбране на челу са Вулином систематски их убија. Вулин треба да зна, ако им се нешто лоше деси, не дај Боже, лично ће он бити одговоран.

Балша Божовић, народни посланик ДС

ПРАТИТЕ НАС

Постани члан

КАТЕГОРИЈЕ