lat

Божовић: Одсуство реакције је подршка фашистима


ПОДЕЛИТЕ:

Народни посланик и члан Одбора за одбрану и унутрашње послове Балша Божовић захтева од министра унутрашњих послова Небојше Стефановића да посланицима, грађанима и јавности хитно објасни због чега полиција ништа не предузима поводом континуираних фашистичких претњи смрћу посланици Мариники Тепић. На исто питање треба да одговори и директор полиције. Да ли их нешто спречава да реагују? Или и сами подржавају фашисте који се на овај начин обрачунавају са противницима режима?

Какав третман и какву заштиту полиције да очекују грађани, уколико заштиту нема народна посланица и представница грађана? Да ли ће се и у њиховом случају мерити да ли су подобни?

И потпредседници Владе Србије Зорани Михајловић и свим чланицама посланичког клуба СНС у Скупштини Србије су пуна уста борбе против насиља на женама, Маја Гојковић од себе по медијима прави жртву већ месец дана, а не реагује се на двонедељне претње смрћу једној жени коју у овој земљи очигледно нема ко да заштити. Ни полиција, ни тужилаштво, ни председница Народне скупштине.

ПРАТИТЕ НАС

Постани члан

КАТЕГОРИЈЕ