lat

Бојкот к’о кућа: Панчево, Качарево, Ковин, Сокобања и Вршац


ПОДЕЛИТЕ:

Покрајински посланик и председник Покрајинског одбора Демократске странке за Војводину Небојша Новаковић, потпредседница странке Драгана Ракић, чланица Извршног одбора Татјана Вешовић и активисти Демократске странке јуче су у оквиру Бојкот кампање посетили Панчево, Качарево, Ковин, Сокобању и Вршац и разговарали са грађанима. 

Број слика: 4

ГАЛЕРИЈА СЛИКА

Речи „Бојкот к’о кућа“ јуче су се могле чути у 5 места у Србији које су демократе обишле како би разговарале са грађанима о бојкоту, промени режима који је под своју контролу ставио читаво друштво и враћању власти у руке грађана, где припада и одакле је отета.

Покрајински посланик Небојша Новаковић врло је радо одговарао на питања становника Панчева, а нешто касније и Качарева. Најдуже се дискусија водила око питања како после бојкота, када ће Демократска странка деловати ван институција.

„Бојкот је средство - начин да повратимо и очувамо указано поверење грађана и заједно наставимо борбу за правну државу. Ми не желимо да одржавамо корумпирани систем у животу само да бисмо задржали политичке позиције, него да га мењамо тако да систем функционише и ради у општем интересу“, закључио је Небојша Новаковић.

Потпредседница странке Драгана Ракић и чланица Извршног одбора Татјана Вешовић поручиле су данас да ни у Вршцу нема поштених избора, а након разговора са Вршчанима помогле су и у прикупљању потписа против сече шума на Фрушкој гори и изградњи мини хидроелектрана.

Активности демократа одиграле су се и у Ковину и Сокобањи, где су локални одбори организовали акције како би охрабрили своје суграђане и мотивисали их на заједничку борбу против диктаторског режима.

Демократска странка држи своју реч и не излази на лажне изборе. Заједно са грађанима Србије изборићемо се за Србију у којој се достојанствено живи, закони поштују и медији слободно раде свој посао. И зато нема избора - бојкот је нови почетак за Србију!

***

Данас ће се демократе наћи у Краљеву и Врњачкој бањи. Председник странке Зоран Лутовац, члан Извршног одбора Срђан Миливојевић и члан Главног одбора Срето Малиновић разговараће са грађанима о бојкоту и борби за државу која је пред нама.

Информативна служба Демократске странке

ПРАТИТЕ НАС

Постани члан

КАТЕГОРИЈЕ