ћир

Aktivna kampanja bojkota se nastavlja


PODELITE:

Aktivna kampanja bojkota Demokratske stranke nastavila se i ove nedelje. Predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac i član Izvršnog odbora Srđan Milivojević razgovarali su juče sa građanima Merošine, Vranja i Leskovca.

Broj slika: 4

GALERIJA SLIKA

Korumpirani sistem Aleksandra Vučića ukrao je budućnost i slobodu našim građanima i našoj zemlji i zato je Srbiji neophodna dosledna, iskrena i aktivna opozicija koja je spremna da se bori za građane i slobodu, a ne za sebe. Demokratska stranka je pokazala da, bez obzira na pritiske, neće pogaziti obećanje dato građanima i da je spremna da zajedno sa građanima menja loš sistem koji brine samo o onima koji su na vlasti ili uz vlast.

„Razgovarao sam sa građanima Leskovca o bojkotu, budućnosti Srbije i reformi Demokratske stranke. Pitao sam ih u kakvoj Srbiji žele da žive. Zajednički odgovor je da žele Srbiju iz koje mladi ne odlaze nego se u nju vraćaju. Izborićemo se zajedno. Bojkot lažnih izbora je prvi korak ka tome,“ izjavio je Zoran Lutovac.

Na ovim izborima ne odlučujemo samo o sebi, svojim komšijama, kolegama i prijateljima, već i o budućnosti mlađih generacija za koje se Vučićev režim navodno brine. Da li iko u Srbiji veruje da će imati odgovarajuću zdravstvenu zaštitu za sebe i svoju porodicu ili kvalitetno obrazovanje? Da li državne institucije rade za građane i služe građanima ili su u potpunosti podređene interesima bogatih pojedinaca? Da li su mediji slobodni i da li imaju hrabrosti i uslova da istražuju tokove novca?

Ako nemamo sve ovo, a nemamo, onda treba da ostanemo kod kuće i bojkotujemo lažne izbore na kojima možemo samo da glasamo, ali ne i da biramo jer su rezultati unapred poznati. Bojkot lažnih izbora je jedini istinski slobodan izbor i samo prvi korak ka Srbiji kakvu želimo.

„Srbija u kojoj svi imaju jednake šanse je Srbija koja je dobra za sve,“ zaključio je Zoran Lutovac.

***
Danas će predsednik stranke Zoran Lutovac razgovarati sa građanima Aranđelovca, a zatim će se zaputiti u Kragujevac kako bi učestvovao na tribini „Srbija kakvu želim i Kragujevac kakav želim“ koja će se održati u amfiteatru na Trgu slobode, ispred Doma sindikata, od 18 časova. Na tribini će govoriti Zoran Radovanović, novinar, i Ivan Dubljanin, predsednik Gradskog odbora Demokratske stranke u Kragujevcu, a nakon tribine će se razgovor sa građanima nastaviti u pešačkoj zoni.

Informativna služba
Demokratske stranke

PRATITE NAS

Postani član

KATEGORIJE