lat

Активна кампања бојкота се наставља


ПОДЕЛИТЕ:

Активна кампања бојкота Демократске странке наставила се и ове недеље. Председник Демократске странке Зоран Лутовац и члан Извршног одбора Срђан Миливојевић разговарали су јуче са грађанима Мерошине, Врања и Лесковца.

Број слика: 4

ГАЛЕРИЈА СЛИКА

Корумпирани систем Александра Вучића украо је будућност и слободу нашим грађанима и нашој земљи и зато је Србији неопходна доследна, искрена и активна опозиција која је спремна да се бори за грађане и слободу, а не за себе. Демократска странка је показала да, без обзира на притиске, неће погазити обећање дато грађанима и да је спремна да заједно са грађанима мења лош систем који брине само о онима који су на власти или уз власт.

„Разговарао сам са грађанима Лесковца о бојкоту, будућности Србије и реформи Демократске странке. Питао сам их у каквој Србији желе да живе. Заједнички одговор је да желе Србију из које млади не одлазе него се у њу враћају. Изборићемо се заједно. Бојкот лажних избора је први корак ка томе,“ изјавио је Зоран Лутовац.

На овим изборима не одлучујемо само о себи, својим комшијама, колегама и пријатељима, већ и о будућности млађих генерација за које се Вучићев режим наводно брине. Да ли ико у Србији верује да ће имати одговарајућу здравствену заштиту за себе и своју породицу или квалитетно образовање? Да ли државне институције раде за грађане и служе грађанима или су у потпуности подређене интересима богатих појединаца? Да ли су медији слободни и да ли имају храбрости и услова да истражују токове новца?

Ако немамо све ово, а немамо, онда треба да останемо код куће и бојкотујемо лажне изборе на којима можемо само да гласамо, али не и да бирамо јер су резултати унапред познати. Бојкот лажних избора је једини истински слободан избор и само први корак ка Србији какву желимо.

„Србија у којој сви имају једнаке шансе је Србија која је добра за све,“ закључио је Зоран Лутовац.

***
Данас ће председник странке Зоран Лутовац разговарати са грађанима Аранђеловца, а затим ће се запутити у Крагујевац како би учествовао на трибини „Србија какву желим и Крагујевац какав желим“ која ће се одржати у амфитеатру на Тргу слободе, испред Дома синдиката, од 18 часова. На трибини ће говорити Зоран Радовановић, новинар, и Иван Дубљанин, председник Градског одбора Демократске странке у Крагујевцу, а након трибине ће се разговор са грађанима наставити у пешачкој зони.

Информативна служба
Демократске странке

ПРАТИТЕ НАС

Постани члан

КАТЕГОРИЈЕ