lat

Општински одбор Жабаљ


Подаци о одбору

 • Назив:

  Општински одбор Жабаљ

 • Адреса:

  Николе Тесле 43

 • Место:

  ЖАБАЉ

 • Телефон:

  021 831 499

 • E-mail:

  zabalj@ds.org.rs

 • Председник:

  Бранко Иванов

 • Пратите нас: