lat

Општински одбор Сопот (БЕОГРАД)


Подаци о одбору

 • Назив:

  Општински одбор Сопот (БЕОГРАД)

 • Адреса:

  /

 • Место:

  БЕОГРАД, Сопот

 • Поштански број:

  11450

 • Телефон:

  /

 • E-mail:

  sopot@ds.org.rs

 • Председник:

  Небојша Јосић, повереник

 • Пратите нас: