lat

Општински одбор Нови Београд (БЕОГРАД)


Подаци о одбору

 • Назив:

  Општински одбор Нови Београд (БЕОГРАД)

 • Адреса:

  Булевар др Зорана Ђинђића 64

 • Место:

  БЕОГРАД

 • Поштански број:

  11070

 • Телефон:

  011 414 2894

 • E-mail:

  novibeograd@ds.org.rs

 • Председник:

  Владимир Поповић