lat

Општински одбор Нова Црња


Подаци о одбору

 • Назив:

  Општински одбор Нова Црња

 • Адреса:

  /

 • Место:

  СРПСКА ЦРЊА

 • Поштански број:

  23220

 • Телефон:

  /

 • E-mail:

  novacrnja@ds.org.rs

 • Председник:

  Миле Рајић