lat

Општински одбор Косово Поље


Подаци о одбору

 • Назив:

  Општински одбор Косово Поље

 • Место:

  КОСОВО ПОЉЕ

 • Поштански број:

  38210

 • E-mail:

  kosovo@ds.org.rs

 • Председник:

  Дејан Недељковић