lat

Општински одбор Гроцка (БЕОГРАД)


Подаци о одбору

 • Назив:

  Општински одбор Гроцка (БЕОГРАД)

 • Адреса:

 • Место:

  БЕОГРАД, Гроцка

 • Поштански број:

  11306

 • Телефон:

  /

 • E-mail:

  grocka@ds.org.rs

 • Председник:

  Горан Марковић

 • Пратите нас: