lat

Општински одбор Црвени крст (НИШ)


Подаци о одбору

 • Назив:

  Општински одбор Црвени крст (НИШ)

 • Адреса:

  Александра Ненадовића 6а

 • Место:

  НИШ

 • Поштански број:

  18000

 • Телефон:

  018 244 424

 • E-mail:

  crvenikrst@ds.org.rs

 • Председник:

  Дејан Марковић