lat

Најновије

Зоран Алимпић гост телевизије Инсајдер
Члан Градског одбора ДС Београд Зоран Алимпић биће гост у емисији Маркер телевизије Инсајдер у понедељак, (20.6.2022.) са почетком у 18.00 часова.

Таталовић: Шапић је СНС-у некада био осведочени лопов, а данас им је добар за градоначелника
Глас за Александра Шапића био би глас за наставак досадашњег начина управљања градом. Господина Шапића не познајем, па ми не пада на памет да оспоравам његову личност, то је уосталом СНС већ годинама радио када су говорили да је он један од „осведочених лажова и превараната“ који су направили огромне дугове, да је тукао људе, да је продужена рука тајкуна и слично. Сад им је добар за градоначелника, наводи у интервјуу за Данас шеф одборничке групе „БеДем – Демократ ...

Дијана Хркаловић да не буде адвокат одбране у случају Јовањица, ни тужилац против Стефановића, већ заштићени сведок у поступку против Вучића
Председник Извршног одбора Демократске странке и будући посланик Срђан Миливојевић истакао је данас да је наводно шокантно сведочење Дијане Хркаловић, бивше државне секретарке Министарства унутрашњих послова и некадашње службенице Безбедносно информативне агенције, у партијским гласилима таблоидног карактера, само потврда онога што Демократска странка тврди већ 10 година. 

Управни суд донео два решења да би Вучић могао да бира
Још једно понављање избора у општини Бујановац, на бирачком месту број 6 у селу Велики Трновац, представља тежак скандал у режији режима Александра Вучића.

Трибина Демократске и Народне странке: Животна средина Панчева - има ли напретка?
У организацији ресорних одбора за заштиту животне средине Демократске и Народне странке у Купеу је одржана трибина “Заштита животне средине Панчево - има ли напретка?”.  

Држава капитулирала пред лажним дојавама о бомбама у школама, одговорност на Вулину и Ружићу
Нова серија лажних дојава о постављеним бомбама у школама широм Србије и прекид наставе су показали сву немоћ ове власти у борби против сајбер тероризма. Ни данас у стотинама школа широм Србије неће бити наставе, што озбиљно угрожава регуларан завршетак школске године. 

ГУП мора бити поново израђен
Општински одбор Демократске странке Нови Београд захтева хитно повлачење Генералног урбанистичког плана из процедуре.

Стара Бежанија, нова „Савамала“
Општински одбор Демократске странке Нови Београд упозорава јавност да Бежанија може да постане нова ,,Савамала".

Трибини "Животна средина Панчева - има ли напретка?"
Придружите нам се на трибини "Животна средина Панчева - има ли напретка?" која ће бити одржана у уторак, 14. јуна, у Купеу у Панчеву, са почетком у 19 часова.  

Лутовац са пожаревачким демократама о изборима и горућим проблемима
Градски одбор Демократске странке Пожаревац посетили су синоћ председник странке Зоран Лутовац, потпредседница Тања Манојловић и председник Извршног одбора Срђан Миливојевић.