lat

Најновије

Тридесет година Демократске омладине
Демократска омладина данас прославља свој тридесети рођендан. 

Дан Европе је и наш празник
Заједничко отворено писмо Зорана Лутовца и Небојше Зеленовића поводом Дана Европе и Дана победе

Демократска странка и Покрет слободна Србија склопили споразум о акционом деловању
Демократска странка и Покрет слободна Србија озваничили су данас своју сарадњу у форми споразума о заједничком акционом деловању.

Новаковић: Власт узима од пољопривреде и привреде, најесен још јача криза
Председник Покрајинског одбора Демократске странке (ПО ДС) за Војводину Небојша Новаковић изјавио је данас у Скупштини Војводине да вођа владајућег режима Александар Вучић и његови следбеници у Војводини обмањују грађане када говоре о Србији као земљи са најбољом економијом у Европи.

Николић позвао ЕУ да подржи одлагање нелегитимних избора
Дејан Николић, потпредседник Демократске странке, говорио је на самиту ЕУ-Западни Балкан и том приликом позвао представнике Европског парламента да дођу у Србију и подрже одлагање нелегитимних избора.

Лутовац честитао Ђурђевдан
Председник Демократске странке Зоран Лутовац честитао је страначку славу чланству, али и свим грађанима који данас славе. 

Лутовац честитао Ђурђевдан
Председник Демократске странке Зоран Лутовац честитао је страначку славу чланству, али и свим грађанима који данас славе. 

Николић на Самиту ЕУ - Западни Балкан
Потпредседник Демократске странке Дејан Николић учествоваће на састанку који организују Партија европских социјалиста и њена група у Европском парламенту, Социјалисти и демократе, уочи сутрашњег самита ЕУ-Западни Балкан.

Пожега против диктатуре
У понедељак, 4. маја, пожешка опозиција је одржала акцију „Пожега против диктатуре“ којом су изразили незадовољство стањем у Србији.

Одбрана новинарске професије је императив
На Светски дан слободе медија, Демократска странка позива све новинарке и новинаре у Србији, а пре свега запослене у Јавном медијском сервису, да се уједине у одбрани достојанства професије, а све грађанке и грађане да их у томе подрже.