lat

Најновије

Демократска странка честитала рођендан Данасу
Демократска странка честита данашњи рођендан листа "Данас", свим новинарима, уредницима и читаоцима тих цењених новина.

Бојкот НЕМА ИЗБОРА - Сомбор (најава за 8.6.2020)
Зоран Лутовац у Сомбору: 17.00 часова - Стара Градска кућа, разговор са грађанима 18.30 часова - Градски одбор ДС Сомбор, разговор са чланством и активистима 

Васин: Вучићев идеал је сиромашно друштво у којем деца раде у фабрикама
Координатор Центра ресорних одбора Демократске странке и некадашњи успешни покрајински секретар за рад и запошљавање Мирослав Васин, осудио је изјаву председника Србије Александра Вучића у којој је навео да ће деца морати да раде бар два сата дневно у фабрикама, или на њиви.

Ракић: Бојкот је чистилиште за опозицију и странке
У бојкоту избора 1997. године је Зоран Ђинђић рекао да ће се “ишчистити жито од кукоља”, а сада је, како каже потпредседница Демократске странке Драгана Ракић, бојкот чистилиште у редовима опозиције, али и у самим опозиционим странкама.

Лутовац: Бојкот не значи чекање нових избора, већ активну борбу за боље услове
Председник Демократске странке Зоран Лутовац поручио је у Ваљеву да кампања за бојкот не значи чекање неких нових избора, већ да то представља активну борбу за боље услове.

Бојкот НЕМА ИЗБОРА - Обреновац, Ниш (најава за 6.6.2020)
Зоран Лутовац у Обреновцу:  10.00 часова - Градски трг, разговор са грађанима  13.00 часова - Општински одбор ДС Обреновац, разговор са чланством и активистима 

Бојкот НЕМА ИЗБОРА - Ваљево, Пландиште, Бач, Бачка Паланка (најава за 5.6.2020)
Зоран Лутовац у Ваљеву:  14.00 часова - Градски трг, разговор са грађанима  17.00 часова - Градски одбор ДС Ваљево (Железничка 7), разговор са чланством и активистима 

Лутовац: Бојкот избора грађански тест за ДС, уједињење после избора
"Није реч о различитим мишљењима него о различитом деловању, не ради се овде о непоштовању мањине, овде се ради о непоштовању одлука воље убедљиве већине", рекао је председник Демократске странке (ДС) Зоран Лутовац коментаришући превирања у тој партији. Он је додао да је бојкот избора "грађански тест" за опозицију, па и ДС, а да се уједињење странке очекује после избора.

Нови покушај обмане демократа
Секретаријату Демократске странке (ДС) јавило се више десетина чланова ДС, али и грађана, које су током дана телефоном звале непознате особе које су се лажно представиле да зову у име наше странке и које су их позвале да потпишу подршку листи Демократске странке за локалне изборе у београдској општини Стари град.

Разрешити Биљану Поповић
Демократска странка инсистира да Биљана Поповић од сутра буде разрешена свих јавних функција које се финансирају средствима грађана.