lat

Најновије

Лутовац: Поверење се враћа тако што се понашате у складу са оним што причате
Председник Демократске странке Зоран Лутовац и члан Извршног одбора Срђан Миливојевић посетили су јуче Бајину Башту, Пријепоље и Пожегу и разговарали са грађанима о бојкоту. 

Бојкот НЕМА ИЗБОРА - Пожега, Ужице, Ариље, Чачак (најава за 13.6.2020)
Зоран Лутовац у Пожеги, Ужицу, Ариљу и Чачку 

Бојкот НЕМА ИЗБОРА - Бајина Башта, Пријепоље, Пожега (најава за 12.6.2020)
Зоран Лутовац у Бајиној Башти, Пријепољу и Пожеги 

Демократска странка и Странка Македонаца Србије постигле споразум о заједничком деловању
Демократска странка и Странка Македонаца Србије постигле су јуче споразум о заједничком деловању. Председник Демократске странке Зоран Лутовац и председник Странке Македонаца Србије Горан Илијевски договорили су сарадњу двеју странака и обавезали се на заједничку борбу за слободно друштво.

Лутовац: 22. јун је нови почетак са кредибилном опозицијом
Председник Демократске странке Зоран Лутовац, члан Извршног одбора Срђан Миливојевић, члан Главног одбора Срето Малиновић и активисти Демократске странке јуче су у оквиру бојкот кампање посетили Краљево и Врњачку бању и разговарали са грађанима. 

Европарламентарци: Власт у Србији угрожава демократију и блокира медије
Десет посланика у Европском парламенту из редова Социјалиста и демократа (S&D), друге највеће политичке групе, упутило је писмо комесару за проширење Оливеру Вархељију, у којем указују на критичну политичку ситуацију са којом се Србија тренутно суочава.

Бојкот к’о кућа: Панчево, Качарево, Ковин, Сокобања и Вршац
Покрајински посланик и председник Покрајинског одбора Демократске странке за Војводину Небојша Новаковић, потпредседница странке Драгана Ракић, чланица Извршног одбора Татјана Вешовић и активисти Демократске странке јуче су у оквиру Бојкот кампање посетили Панчево, Качарево, Ковин, Сокобању и Вршац и разговарали са грађанима. 

Бојкот НЕМА ИЗБОРА - Краљево, Врњачка Бања (најава за 10.6.2020)
Зоран Лутовац у Краљеву и Врњачкој Бањи 

Зоран Лутовац честитао рођендан Данасу
Поводом рођендана листа "Данас", уреднику, редакцији и сарадницима упућујем искрене честитке. Од велике је важности за све ваше читаоце да их истинито, потпуно и благовремено информишете и да се одупрете изазовима сензационализма.