lat

Најновије

Ракић: Тадић је већ ломио одборе ДС и делио чланство
Потпредседница Деморкатске странке Драгана Ракић нагласила је гостујући у Дану уживо да је у недељу 28. јуна одржан само један Главни одбор ДС, и то онај у Шапцу, док је у Дому омладине одржан "неформални скуп". Она каже да ју је изненадило присуство Бориса Тадића у Дому омладине и додаје да је Тадић већ ломио одборе ДС и дели чланство.

Лутовац: Део чланова ДС жели партнерство са СНС
"Обећали смо и кренули у реформу странке. Ја сматрам и зато сам на челу ДС да оно што кажемо треба и да испунимо. То значи отварање према грађанима", каже лидер Демократске странке Зоран Лутовац.

Оштра опозиција Вучићу, а не колаборација
У Шапцу је одржан наставак започете седнице, а одмах потом и нова седница Главног одбора Демократске странке. Седницама је присуствовало и верификовало се 196 од укупно 367 чланова Главног одбора Демократске странке.

Још један удар на Демократску странку
Лажне вести о догађајима у седишту Демократске странке (ДС) у среду увече, које су пренели поједини медији, представљају наставак упорних покушаја дестабилизације Демократске странке и нов покушај да се изазове додатна конфузија како би се оспорио легалитет и легитимитет седнице страначког Главног одбора (ГО) која се одржава 21. јуна. 

Зоран Лутовац гост емисије ТВ Н1 (најава, 17.6.2020)
Председник Демократске странке др Зоран Лутовац гостоваће у среду, 17. јуна 2020. године од 13 часова у емисији „Studio N1 Live“ на ТВ Н1. 

Лутовац: Реформисана Демократска странка може да мења Србију
Председник Демократске странке Зоран Лутовац, потпредседник Дејан Николић и члан Извршног одбора Срђан Миливојевић наставили су кампању активног бојкота јуче кроз разговор са грађанима Аранђеловца и Крагујевца. 

Бојкот НЕМА ИЗБОРА - Аранђеловац, Крагујевац (најава за 16.6.2020)
Зоран Лутовац у Аранђеловцу и Крагујевцу 

Активна кампања бојкота се наставља
Активна кампања бојкота Демократске странке наставила се и ове недеље. Председник Демократске странке Зоран Лутовац и члан Извршног одбора Срђан Миливојевић разговарали су јуче са грађанима Мерошине, Врања и Лесковца.

Бојкот НЕМА ИЗБОРА - Мерошина, Врање, Лесковац (најава за 15.6.2020)
Зоран Лутовац у Мерошини, Врању и Лесковцу 

Лутовац: Не сме више бити грађана првог и другог реда
Председник Демократске странке Зоран Лутовац и члан Извршног одбора Срђан Миливојевић посетили су јуче Пожегу, Ужице, Ариље и Чачак, док су потпредседница странке Драгана Ракић и чланица Главног одбора Алиса Коцкар разговарале са грађанима Зрењанина. Председник Покрајинског одбора Демократске странке за Војводину и покрајински посланик Небојша Новаковић промовисао је бојкот у насељу Војка и општини Пећинци, покрајински посланик Мирослав Васин у Ђурђеву и Бечеју, а члан Извршног одбора странке Ми ...