ћир

Najnovije

Prvi koraci Poslaničkog kluba DS – briga o penzionerima, poljoprivrednicima i slobodi medija
Narodni poslanici i poslanice Demokratske stranke danas su održali konferenciju za medije u centralnom domu Skupštine Srbije i najavili prve korakePoslaničkog kluba DS-a: brigu o penzionerima, poljoprivrednicima i slobodi medija.

DS Najava - KZN Zoran Lutovac, Dragana Rakić i Tatjana Manojlović
Predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac, zamenica predsednika Dragana Rakić i potpredsednica Tatjana Manojlović održaće konferenciju za medije danas (utorak, 9. avgust) u 12 časova, u Narodnoj skupštini Republike Srbije. TEMA: Prvi koraci Poslaničkog kluba Demokratske stranke u Skupšini

DS podržala protest Inicijative za opstanak srpskog poljoprivrednika
Demokratska stranka podržala je danas proteste poljoprivrednika udruženih u Inicijativu za opstanak srpskog poljoprivrednika.

DS Najava - Predsednik DS Zoran Lutovac gost televizije N1 (9.8.2022)
Predsednik Demokratske stranke dr Zoran Lutovac biće gost u emisiji "Dan uživo" koja se emituje sutra (utorak, 9.8.2022. godine) sa početkom u 17.10 časova na televiziji N1.

DS Najava - Predsednik Izvršnog odbora Demokratske stranke Srđan Milivojević gost televizije Nova s (9.8.2022)
Predsednik Izvršnog odbora Demokratske stranke Srđan Milivojević biće gost u emisiji "Probudi se" koja se emituje sutra (utorak, 9.8.2022. godine) sa početkom u 07.16 časova na televiziji Nova S.

DS Kragujevac: Bez slobodnih medija nema ni demokratije
Gradski odbor Demokratske stranke reagovao je saopštenjem za javnost, na optužbe lokalnog odbora SNS, prema portalima i novinarima iz Kragujevca, koji su se kritički osvrnuli na političku zloupotrebu obeležavanja dana progona Srba iz RSK 1995 godine. 

Manojlović: REM ostao glavna odbrana režima, ne odustajemo od zahteva da savesno i po zakonu obavlja posao
Potpredsednica Demokratske stranke i narodna poslanica Tatjana Manojlović reagovala je danas na sramno obrazloženje REM-a odluke o dodeli nacionalnih frekvencija.

Dan rudara u senci nesreće u rudniku Soko i jalovine u Tentu
Otvoreno pismo RO DS za energetiku i rudarstvo

Staša Stojanović da vrati poslanički mandat, zbog lažnog predstavljanja
Resorni odbor za obrazovanje Demokratske stranke zahteva od narodne poslanice  Staše Stojanović da vrati mandat, jer je obmanula sve birače. Pomenuta poslanica Srpske napredne stranke se lažno predstavljala kao master inženjer i to na zvaničnoj listi „Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje“.

DS zahteva da se žrtvama Oluje prizna status civilnih žrtava rata
Na godišnjicu početka operacije oružanih snaga Republike Hrvatske „Oluja“, Demokratska stranka podseća na činjenicu da ni Srbija ni Hrvatska nisu učinile ni približno onoliko koliko je potrebno za žrtve „Oluje“.