lat

Упад чланова и симпатизера СНС у зграду општине Параћин


ПОДЕЛИТЕ:

Активисти СНС из Параћина данас су ненајављено ушли у току радног времена у зграду Општине Параћин, носећи транспаренте и исписане пароле. Очито режирана представа није произвела жељени ефекат - нервозу или агресивно одбијање челника Општине Параћин да се информишу о конкретним побудама и стварним захтевима.

Број слика: 2

ГАЛЕРИЈА СЛИКА

Чланови СНС су послужени и са њима је покушан дијалог у циљу разјашњења ситуације која није карактеристична и уобичајена у свакодневном раду опшинских органа. Саша Пауновић, градоначелник Параћина целовито и благовремено информисао је јавност о предузетим радњама и самом догађају.

Ми нисмо добили одговор зашто су се на овај начин и у овом броју они нашли овде. Нисмо добили ништа што би оправдало њихов долазак, али упркос томе наша реакција је била у домаћинском, сусретљивом духу. Послужени су. Очекујем са правом да сутра институције у престоници од Народне скупштине до градског парламента отворе врата грађанима. Јесте нерадни дан, но, мислим да за оне који су обавезни пред грађанкама и грађанима календар није препрека. Видимо се сутра на протесту у Београду - поручио је Саша Пауновић.

Информативна служба Демократске странке

ПРАТИТЕ НАС

СТОП МЕДИЈСКОМ МРАКУ!

Преузмите бесплатну
мобилну апликацију са Play Store или App store продавнице

КАТЕГОРИЈЕ