ћир

Demokratska ujedinjena u Sokobanji


PODELITE:

Juče su u Sokobanji članovi Predsedništva Demokratske stranke- ujedinjena, Zoran Lutovac predsednik i Nebojša Zelenović i Aleksandar Ivanović, ko-predsedavajući, razgovarali sa građanima i građankama o procesima ujedinjavanja i ukrupnjavanja koji se dešavaju na našoj političkoj sceni.

Broj slika: 6

GALERIJA SLIKA

Lutovac je podsetio na tri nivoa ukrupnjavanja, na ujedinjenje demokrata i demokratkinja u jaku Demokratsku stranku, zatim na široku koaliciju okupljenu oko Saveza za Srbiju, a potom i na pobunjene građanke i građane, pokrete, pojedince i političke stranke okupljene oko Sporazuma s narodom. Lutovac je podvukao da je ujedinjavanje neophodno za efikasan otpor teroru i lažima sadašnjeg režima, kao i na to da su građani jasno stavili do znanja političkim akterima da očekuji od njih da prevaziđu svoje razlike i budu ujedinjeni u borbi za normalnu državu.

Lutovac, Ivanović i Zelenović su saglasni da je cilj ovog autokratskog režima da poništi pojedinca, njegovu volju i njegova prava. Zaključuju da samo zajedno možemo da se izborimo za društvo kakvo želimo: slobodno, solidarno i demokratsko.

Posle tribine, Demokratska stranka je postala jača za dva nova člana.

PRATITE NAS

Postani član

KATEGORIJE