lat

У Београду 30. протест "Један од пет милиона"


ПОДЕЛИТЕ:

На почетку протестног окупљања, вечерас у Београду прочитано је писмо Уроша, младића који је нападнут прошле недеље у Нишу само због видљиво исказане антифашистичке оријентације. Поручио је да мржња не може победити мржњу, разговор и ненаоружана истина у Србији ће, верује он имати последњу реч.

Број слика: 3

ГАЛЕРИЈА СЛИКА

У златном добу сте до гуше, поштовани Београђани, у Борчи је људима и преко гуше исцурело. Ако нећемо да живот исцури, кажимо да се у овој земљи просула бахатост, осионост и примитивизам. Излива се незнање и неморал. Бели листићи нису били бедеми, водоутврде да Србија не буде Атлантида смо ми који се боримо, не ћутимо, не допуштамо насиље над разумом, чашћу и достојанством. Србија је постала фавела, зове се СНС. Брус, Гроцка, Пожега слика су напредне Србија. Нападају на памет Србије, вређају и прете интелектуалцима. Дахијо, чипуљички предозирао си се влашћу, номинован си за избацивање из куце на Андрићевом венцу, да ти поручим језиком који разумеш и намећеш - поручио је Срђан Миливојевић и подсетио на жртве овог режима и његових експонената. Позвао је све учеснике у политичком животу на бојкот избора према правилима који диктира дахија према својим узусима.

Упаљена је бакља слободе у Србији и нема те Пинк пљувачке која је може угасити. Овом бакљом запалићемо неугасли светионик слободе. Пламен ове бакље ти поручује, Србијом неће управљати онај кои ма јаче бицепсе у Књажевцу, онај кои ма дужу штанглу у Крушевцу, онај кои ма бољу дугу деветку у Косовској Митровици, ни онај кои ма бољи снајпер у Београду.

Бранислав Лечић је салдирао стање у заробљеном друштву. Као резултат протеста навео је што грађани не верују лажима, а Европа лажним обећањима. Нико у овој земљи не може да поверује да је твој политички отац Шешељ опозиција, констатовао је Лечић.

Информативна служба ДС

ПРАТИТЕ НАС

СТОП МЕДИЈСКОМ МРАКУ!

Преузмите бесплатну
мобилну апликацију са Play Store или App store продавнице

КАТЕГОРИЈЕ