lat

Тања Фајон: За слободан и праведан Београд, гласајте за број 4


ПОДЕЛИТЕ:

Европска посланица Тања Фајон, потпредседница Социјалдемократа из Словеније и европске посланичке групе Прогресивне алијансе социјалиста и демократа, позвала је Београђане да на предстојећим изборима гласају за коалицију Да ослободимо Београд, те за Драгана Шутановца као следећег градоначелника Београда:

"Драги пријатељи, Београд је један од градова на Балкану у који се увек радо враћам. Својом узбурканом прошлошћу, отвореношћу, дивним људима и пријатном атмосфером ретко кога остави равнодушним.

Међутим, у протеклих неколико година се стиче утисак да се слобода Београда сузила. Догодила се Савамала, следили су протести невладиних организација, чуле су се жалбе новинара око слободе медија у условима у којима раде. Владавину права заменила је владавина неких личних интереса капитала и непромишљених одлука са којима се Београђани не слажу.

Моја жеља је да се Београду врати слобода, а Београђанима правда. Град мора да се развија онако како његови грађани желе. Због тога колеги, драгом Шутановцу, желим сву срећу на изборима а демократама да ослободите Београд! Срдачно вас поздрављам из Љубљане у име Социјалних демократа и држимо палчеве за победу и слободан Београд", поручила је европска посланица Тања Фајон.

ПРАТИТЕ НАС

СТОП МЕДИЈСКОМ МРАКУ!

Преузмите бесплатну
мобилну апликацију са Play Store или App store продавнице

КАТЕГОРИЈЕ