ћир

Šta znači biti član Demokratske stranke?


PODELITE:

Kada donesete hrabru odluku i postanete član Demokratske stranke pokazaćete odgovornost i spremnost da utičete na budućnost svoje zemlje. Postaćete član velike demokratske porodice koja sve potencijale podređuje državnim interesima, u kojoj svaki član, unapređujući sebe, stranku i celokupno društvo, hoće i od Srbije da stvori bolje mesto za život.

Članstvo u političkoj instituciji srpskog društva kakva je Demokratska stranka jeste privilegija u najpozitivnijem smislu te reči. Privilegija da budete među prijateljima koji svoju zemlju žele u porodici evropskih naroda, koji zajedno sa građanima Srbije učestvuju u donošenju važnih odluka za sudbinu države.

Članstvo u Demokratskoj stranci podrazumeva i obaveze. Dužnost svakog demokrate je da promoviše stručnost, sposobnost i poštenje kao osnovne kriterijume javnog delanja. Da se zalaže za društvenu solidarnost, socijalnu pravdu, ljudska i manjinska prava. Da se bori protiv svakog negativnog društvenog ponašanja.

Biti član Demokratske stranke znači svakog trenutka na svom radnom mestu, u porodici, u svom okruženju, stremiti boljem, težiti napretku. Samo tako ćemo od Srbije stvoriti mirnu, stabilnu državu zadovoljnih ljudi.

PRATITE NAS

STOP MEDIJSKOM MRAKU!

Preuzmite besplatnu
mobilnu aplikaciju sa Play Store ili App store prodavnice

KATEGORIJE