ћир

SNS nastavlja kampanju lažnim optužbama


PODELITE:

Iscrpljujući sve iz arsenala nedemokratskih pritisaka na legalno izabrane većinskom voljom građana rukovodstvo opštine Paraćin, od nerealnih zahteva, neodobrenih skupova do primoravanja ljudi da u njima učestvuju, SNS je počeo medijsku kampanju etiketiranja čelnika. 

Na meti orkestriranih napada našao se Saša Paunović, potpredsednik DS, kome se ne oprašta iskazana hrabrost, doslednost, energičnost i uspešnost. Danas su posegnuli u svom već korišćenom scenariju degradacije protivnika i za temom na koju je javnost osetljiva. Deca, humanitarna pomoć i dobrotvorne aktivnosti moraju ostati izvan zone dnevne politike, ako se želi sačuvati etika. Međutim, principijelnost i poštovanje ne važe kada su interesi SNS model na osnovu koga se dezinformacije prave.

Oni operišući neistinama dovode u pitanje stvarnu iskrenost i dobre namere časnih ljudi. Umesto, novca i energije koja se ulaže u kompromitaciju ličnosti i dela političkih protivnika, ponajviše Saše Paunovića, pozivamo SNS da vrati svima samo deo onoga oduzetog u proteklih sedam godina njihove štetočinske vlasti.

Informativna služba Demokratske stranke

PRATITE NAS

STOP MEDIJSKOM MRAKU!

Preuzmite besplatnu
mobilnu aplikaciju sa Play Store ili App store prodavnice

KATEGORIJE