lat

СНС наставља кампању лажним оптужбама


ПОДЕЛИТЕ:

Исцрпљујући све из арсенала недемократских притисака на легално изабране већинском вољом грађана руководство општине Параћин, од нереалних захтева, неодобрених скупова до приморавања људи да у њима учествују, СНС је почео медијску кампању етикетирања челника. 

На мети оркестрираних напада нашао се Саша Пауновић, потпредседник ДС, коме се не опрашта исказана храброст, доследност, енергичност и успешност. Данас су посегнули у свом већ коришћеном сценарију деградације противника и за темом на коју је јавност осетљива. Деца, хуманитарна помоћ и добротворне активности морају остати изван зоне дневне политике, ако се жели сачувати етика. Међутим, принципијелност и поштовање не важе када су интереси СНС модел на основу кога се дезинформације праве.

Они оперишући неистинама доводе у питање стварну искреност и добре намере часних људи. Уместо, новца и енергије која се улаже у компромитацију личности и дела политичких противника, понајвише Саше Пауновића, позивамо СНС да врати свима само део онога одузетог у протеклих седам година њихове штеточинске власти.

Информативна служба Демократске странке

ПРАТИТЕ НАС

СТОП МЕДИЈСКОМ МРАКУ!

Преузмите бесплатну
мобилну апликацију са Play Store или App store продавнице

КАТЕГОРИЈЕ