ћир

Slobodni razgovori u Slobodnoj zoni


PODELITE:

U sredu u okviru "Slobodne zone" u Pionirskom parku, Demokratska stranka organizuje brojne aktivnosti u cilju bolje informisanosti građana, podizanja nivoa svesti o nužnosti promena i afirmacije kritičke javnosti i otvorenene komunikacije.

U 14 časova na Konferenciji za novinare rukovodstvo stranke predstaviće viđenje aktuelnog trenutka i najaviti predstojeće događaje važne za rad stranke. U 15 časova Demokratska omladina poziva sugrađane da uzmu učešće u nadmetanju koje pored sportskog karaktera nosi jasnu političku poruku. Na inventivan način označavaju se krivci za sve nedaće stanovnike prestonice.

Od 18 do 19 časova predviđen je centralni događaj neposredan razgovor sa narodnim poslanicama. Putem društvenih mreža svi zainteresovani mogu postavljati pitanja o konkretnim zahtevima i inicijativama koje su poslanici Demokratske stranke nastojali da uvrste u dnevni red Skupštine, razlozima zbog kojih su odbijani, uvredama i pretnjama koje su im upućivane, opravdanosti odluke o bojkotu. Nakon ovog dela programa, u standardnom terminu biće emitovan Slobodan dnevnik koji sadrži poseban osvrt na na petogodišnjicu katastrofalnih poplava koje su zadesile Obrenovac i neutvrđene odgovornosti čelnika opštine, uz informativni deo sa pregledom nedelje za nama. Uključite se i postavite pitanja i tokom FB live stream.

POZIVAMO VAS DA NA PRAVI NAČIN ISKORISTITE SVOJE PRAVO NA ISTINU!

Informativna služba DS 

PRATITE NAS

STOP MEDIJSKOM MRAKU!

Preuzmite besplatnu
mobilnu aplikaciju sa Play Store ili App store prodavnice

KATEGORIJE