lat

СЦ Врачар као приватна својина СНС


ПОДЕЛИТЕ:

Демократска странка осуђује третирање имовине грађана као део страначке активе СНС, посебно најновију одлуку о поклањању СЦ „Врачар“ и дечијег одмаралишта Шупља стена са припадајућим садржајима градској управи, која одсликава модел и меру неодговорности.

Од 2016. када је прекрајањем исказане воље на изборима, махинацијама и нечасним радњама СНС преузела руковођење централном градском општином трају покушаји да се обезвреди свако достигнуће претходника, сваки резултат и остварење које је остало као тековина. Кулминација нестручног, погубног и бахатог управљања је одлука о промени власништва над објектима и земљиштем које, од настанка припада свим Врачарцима.

Богдан Татић, председник Општинског одбора ДС Врачара, подсетио је да су више деценија уназад благодети дружења, рекреације, спорта и здравих навика и стилова живота могли да осете бројни житељи Врачара, пре свих деца која су користила терене и спортско-рекреативне садржаје СЦ и дечијег комплекса надомак Авале. Инвестирано је и у њихову изградњу, одржавање, реконструкцију. Људи који не знају, не умеју и неће да планирају, развијају и раде, одлучили су да отуђе све ово од Врачара. Три године траје девастација општине која је била симбол непристајања на безумље. Кулоарска политика и тајне нагодбе скупо коштају становнике престонице. Одборници Демократске странке због подршке одлуци о бојкоту свих скупштинских заседања нису синоћ своје неслагање исказали на припремљеној и изрежираној представи која се одвијала у скупштинској сали, већ испред зграде Градске општине, где су још једном у име свих који су гласали за демократију, перспективу и будућност поручили да ће борбу за Врачар наставити свакодневним активностима и трудом да се заједнички интерес очува.

ПРАТИТЕ НАС

Постани члан

КАТЕГОРИЈЕ