lat

Рада Трајковић позвала да се гласа за листу ДС: То је институција а не инстант странка


ПОДЕЛИТЕ:

Бивша посланица у Скупштини Косова и Метохије Рада Трајковић позвала је Београђане да на предстојећим изборима гласају за коалицију окупљену око Демократске странке јер је, како је навела, та странка историјски а не инстант пројекат, а са Драганом Шутановцем као градоначелником, Београд ће поново постати слободан.

Број слика: 1

ГАЛЕРИЈА СЛИКА

Трајковић је казала да је њена подршка Драгану Шутановцу за градоначелника Београда вођена и тиме што је управо он обезбедио лекове за болесне у Грачаници 2008. године, када је, како је навела, због административних компликација била спречена достава лекова:

„Не пролазе лекови, паника међу лекарима, пацијенти узнемирени, не можемо да пружимо помоћ. Мени звони телефон, а на телефону Драган Шутановац. Каже: Радо, ја ћу донети лекове. И дошао је."

Рада Трајковић је на великој конвенцији коалиције „Да ослободимо Београд“ у Хали спортова поручила и да је Српска напредна странка инстант странка направљена за једнократни пројекат – потписа за независно Косово, те да ће остати запамћена једино по злу. За разлику од ње, истакла је Трајковић, Демократска странка је историјски пројекат, јер док је било ове странке, било је и демократије, или бар борбе за демократију и слободу:

„Демократска странка је велики историјски пројекат и морамо сви да радимо на томе да је очувамо.“

ПРАТИТЕ НАС

СТОП МЕДИЈСКОМ МРАКУ!

Преузмите бесплатну
мобилну апликацију са Play Store или App store продавнице

КАТЕГОРИЈЕ