lat

Протест ЈЕДАН ОД ПЕТ МИЛИОНА у Новом Саду (8.6.2019)


ПОДЕЛИТЕ:

Вечерас у Новом Саду пред великим бројем окупљених грађана говорила је потпредседница ДС Драгана Ракић.

Број слика: 1

ГАЛЕРИЈА СЛИКА

Она је подсетила колико се тога у нашим животима променило нагоре, како је слика мирног и спокојног града нестала и да је нужно уложити труда, знања и храбрости да поново одбранимо животе, град, културу и оставимо простор да млади и успешни овде стварају и афирмишу се.

Од мирног и сигурног града, Нови Сад се претворио у место најсвирепијих убистава и полигон за обрачун организованих криминалних група. Напредњачки режим нема проблем са криминалом, он има проблем са грађанима. Овај режим је процес политичког одлучивања потпуно изместио из институција, најважније одлуке за живот грађана не доносе се више у парламенту и градским скупштинама него у врху СНС-а. Од воље страначких функционера, зависи поступање државних органа. Одавно нисмо једнаки пред законом, јер овде се суди и пресуђује и по бабу и по стричевима, а гледа се и ко ти је кум и ко ти је брат. Нарочито – ко ти је брат.

Ово су само неки од разлога забог којих већ 6 месеци сви заједно протестујемо на улицама. Иако је вечерас овде присутно мање људи него што је било у оној почетној фази протеста, незадовољство у народу је много веће. Протести су охрабрили и оснажили људе да гласно проговоре о ономе што их мучи, о ономе што би желели да мењају и у каквој Србији би волели да живе, поручила је Драгана Ракић.

ПРАТИТЕ НАС

Постани члан

КАТЕГОРИЈЕ