ћир

Pod hitno reagovati na pretnje Nikoli Koji


PODELITE:

Demokratska stranka zahteva od svih nadležnih organa, pre svega od tužilaštva, da se na najozbiljniji mogući način ophode prema pretnjama smrću koje su upućene glumcu Nikoli Koji i zahteva od njih da iskoriste sve svoje zakonske mogućnosti i obaveze da oni koji to čine budu kažnjeni.

Nikola Kojo je već nedeljama izložen blaćenju od strane režima, kampanja koja se vodi protiv njega u režimskim tabloidima ne jenjava, a najnoviji napadi na njega u Narodnoj skupštini od strane perjanice Srpske napredne stranke Marijana Rističevića rezultirali su pretnjama smrću koje su mu upućene.

Nikola Kojo nije samo vrsni glumac. On je i čovek koji je svojim integritetom i kredibilitetom stao u odbranu svih onih koji stradaju od režima Aleksandra Vučića, a kampanja mržnje koju režim vodi protiv njega samo je još jedan pokazatelj kako SNS smatra da treba da prođu svi koji im se suprotstave.

Zbog toga su više nego zabrinjavajuće reči njegove advokatice da tužilaštvo ne reaguje na ove pretnje. To samo pokazuje da Srpska napredna stranka ne bira ni način ni institucije pomoću kojih će se obračunavati sa građanima ove zemlje koji se usude da glasno iznose svoje mišljenje o režimu sa kojim se ne slažu.

Sve osim hitre reakcije i oštrog sankcionisanja počinilaca biće jasan znak da nasilnici imaju podršku režima i da su zaštićeni u zemlji u kojoj su ugroženi samo oni koji su protiv Vučića i SNS.

Informativna služba DS

PRATITE NAS

STOP MEDIJSKOM MRAKU!

Preuzmite besplatnu
mobilnu aplikaciju sa Play Store ili App store prodavnice

KATEGORIJE