lat

Под хитно реаговати на претње Николи Који


ПОДЕЛИТЕ:

Демократска странка захтева од свих надлежних органа, пре свега од тужилаштва, да се на најозбиљнији могући начин опходе према претњама смрћу које су упућене глумцу Николи Који и захтева од њих да искористе све своје законске могућности и обавезе да они који то чине буду кажњени.

Никола Којо је већ недељама изложен блаћењу од стране режима, кампања која се води против њега у режимским таблоидима не јењава, а најновији напади на њега у Народној скупштини од стране перјанице Српске напредне странке Маријана Ристичевића резултирали су претњама смрћу које су му упућене.

Никола Којо није само врсни глумац. Он је и човек који је својим интегритетом и кредибилитетом стао у одбрану свих оних који страдају од режима Александра Вучића, а кампања мржње коју режим води против њега само је још један показатељ како СНС сматра да треба да прођу сви који им се супротставе.

Због тога су више него забрињавајуће речи његове адвокатице да тужилаштво не реагује на ове претње. То само показује да Српска напредна странка не бира ни начин ни институције помоћу којих ће се обрачунавати са грађанима ове земље који се усуде да гласно износе своје мишљење о режиму са којим се не слажу.

Све осим хитре реакције и оштрог санкционисања починилаца биће јасан знак да насилници имају подршку режима и да су заштићени у земљи у којој су угрожени само они који су против Вучића и СНС.

Информативна служба ДС

ПРАТИТЕ НАС

СТОП МЕДИЈСКОМ МРАКУ!

Преузмите бесплатну
мобилну апликацију са Play Store или App store продавнице

КАТЕГОРИЈЕ