ћир

Ova vlast sada vrši i fizičko nasilje nad opozicijom


PODELITE:

Na zajedničkoj KZN sa poslanicima Boškom Obradovićem, predsednikom Dveri i Goranom Ćirićem, predsednikom poslaničke grupe Demokratske stranke, Sanda Rašković Ivić je govorila o događajima u Vranju kada su pretučeni članovi Narodne stranke.

Sanda Rašković Ivić je istakla da je sramno što se u Narodnoj skupštini izvrće istina o događajima u Vranju, kada su pretučeni članovi Narodne stranke, jer sada poslanici iz vlasti tvrde da su članovi Narodne stranke pretukli člana biračkog odbora ispred SNS.

“Podsetila bih da je član biračkog odbora ispred SNS rekao da nije bilo nikakvog incidenta i da nije bilo problema na tom biračkim mestu. Podsetila bih da je to bilo na dnevniku RTS-a. Iako je to rečeno u dnevniku sada poslanik Marković priča nešto drugo. Istina je da su ljudi iz Narodne stranke pretučeni ispred stranačkih prostorija u Vranju. Istina je da je normalna Srbija ustala protiv ovoga. Jer tako počinju najružniji režimi – prvo vas zastrašuju, onda vas pritiskaju, onda vas premlate, onda počinju da ubijaju.” – rekla je ona i dodala da je krajnji rok da i narod u Srbiji i međunarodna zajednica, u koju se ova vlast kune, vidi šta se ovde dešava.

(Izvor: Savez za Srbiju)

PRATITE NAS

STOP MEDIJSKOM MRAKU!

Preuzmite besplatnu
mobilnu aplikaciju sa Play Store ili App store prodavnice

KATEGORIJE