lat

Осуда претњи народном посланику Балши Божовићу


ПОДЕЛИТЕ:

Демократска странка захтева моментално и трајно заустављање безумне кампање коју спроводи режим, свесно и намерно распирујући мржњу и неистомишљенике лажно представљајући као непријатеље.

Данас је на друштвеним мрежама атаковано на народног посланика Балшу Божовића. Реторика коју користе председник и премијерка преносе њихови епигони исписујући оптужнице и пресуде невинима, чија једина кривица је доследност, храброст и праведност. На недвосмислен начин овим је демонстриран однос властодржаца према највишем законодавном телу које се не брани прокламацијама већ поштовањем и једнокоправношћу.

У случајевима када су социјалне мреже злоупотребљене за етикетирање чланова СНС мобилисала се са правом јавност у критици, сада када се Балши Божовићу најгнусније поручује да ће доживети судбину убијеног првог, демократског премијера изостаје акција надлежних органа и јасно одређење власти према злочиначком науму појединца или групе изникле у контаминараном јавном простору. Нас, демократе, неће зауставити, њих, сви слободоумни морамо зауставити.

Информативна служба Демократске странке

ПРАТИТЕ НАС

СТОП МЕДИЈСКОМ МРАКУ!

Преузмите бесплатну
мобилну апликацију са Play Store или App store продавнице

КАТЕГОРИЈЕ